sunny-reading-room-1640162.jpg

Kuinka tuoda rakkaus teatteriin tai kirjallisuuteen esille kodin sisustuksessa?

Lähes kaikki suomalaiset ovat sitä mieltä että kodin viihtyisyys on tärkeää, mutta suurin osa kokee että oma koti ei ole viihtyisä. Usein muuttaminen itsessään on valtava urakka, johon liittyy paljon aikaa vievää byrokratiaa ja muutenkin uuteen alueeseen tutustumista. Näin käy helposti että uuden kodin sisustaminen jää taka-alalle, ja ajan kuluessa tottuu ankeaan kotiin, kunhan se on minimaalisen funktionaalinen. Tilanne on kuitenkin kaikkea muuta kuin ideaalinen, joten kodin sisustamiseen kannattaa käyttää aikaa.

Tuo harrastuksesi esille kodin sisustuksessa

Nykyisin netti, lehdet ja televisio pursuavat sisustusartikkeleita ja -ohjelmia mutta usein niissä toistuu sama, tylsä, väritön ja minimalistinen estetiikka. Omassa kodissa viihtyy kuitenkin parhaiten kun koti on oman näköinen. Kuinka sitten tuoda oma harrastus, kuten teatteri tai kirjallisuus, esille omassa kodissa? Helppo keino on koristella seinät aiheeseen liittyvillä julisteilla. Paljaat seinät ovat yleensäkin ongelma joka saa kodin kuin kodin näyttämään masentavalta, joten seinien sisustamiseen kannattaa panostaa.

Nettikauppa https://gallerix.fi/ tarjoaa runsaan valikoiman julisteita ja kehyksiä, sekä inspiraatiota omien seinien koristamiseen, jos omat ideat ovat vähissä. Kun seinillä on julisteita muistuttamassa vaikkapa parhaasta teatteriesityksestä, minkä olet nähnyt, on helppo kokea olo tyytyväiseksi. Julisteet myös muistuttavat siitä, mikä on itselle tärkeää, ja näin harrastusta tulee ylläpidettyä.

Helppoja kodin sisustuksen pääperiaatteita

Entä jos itselle kodin sisustaminen on pelkkää salatiedettä? Netistä löydät helposti vinkkejä kodin sisustukseen. Tärkeintä on luottaa omaan makuun, katsoa että huonekalut ja muut sisustuselementit sopivat yhteen, ja välttää liiallista tavaramäärää. Sisusta niin, että koti on helppo pitää siistinä ja järjestyksessä, eli pidä huolta siitä että kodissa on tarpeeksi säilytystilaa suhteessa tavaroihin. Jos asunto tai talo on vanhentunut ja nuhjuinen, seinien maalaaminen on yllättävän helppo mutta vaikuttava keino piristää yleisilmettä.

artwork-lite