theatre-3390189_1920.jpg

Hae lainaa näppärästi teatteriharrastusta varten

Teatteriharrastus on monin tavoin antoisa harrastus, mutta siihen voi myös upota yllättävän paljon rahaa. Tällöin lainan hakeminen voi olla ainoa vaihtoehto jatkaa rakasta harrastusta. Moni teatteriharrastaja kuitenkin pelkää lainan hakemista. Lainojen kilpailuttaminen ja erilaisten lainavaihtoehtojen vertailu saatetaan kokea haastavaksi ja aikaa vieväksi prosessiksi. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että nykyaikaisten lainanhakupalveluiden ansiosta lainanhaku ja kilpailuttaminen voidaan kuitenkin aloittaa jo muutamassa minuutissa. Lue tästä artikkelista näppärät vinkit lainan hakemiseen teatteriharrastusta varten!

Mistä ja miten lainaa teatteriharrastusta varten?

Etsiessäsi näppärää lainanhakuprosessia Hae lainaa nopeasti Rahalaitokselta. Aivan ensimmäiseksi sinun kannattaa miettiä, kuinka suuren lainan tarvitset teatteriharrastustasi varten. Rahalaitoksella lainasumma voi vaihdella 500 eurosta 70 000 euron lainasummaan. Tämän jälkeen on aika pohtia juuri sinulle sopivaa laina-aikaa, joka voi Rahalaitoksella vaihdella yhdestä vuodesta jopa 15 vuoteen. Sivuston näppärä lainalaskuri auttaa sinua mitoittamaan lainasi talouteesi sopivalla tavalla.

Jos esimerkiksi tarvitset teatteriharrastustasi varten lainaa 10 000 euroa ja haluaisit maksaa lainan takaisin viidessä vuodessa, valitse nämä arvot Rahalaitoksen lainahakemuksen laskurissa. Näillä arvoilla laskuri laskee lainasi kuukausierän arvioksi 206 euroa per kuukausi. Pysähdy tässä kohtaa vielä miettimään, onko 206 euroa sellainen summa, jonka pystyt maksamaan joka kuukausi takaisin ilman, että taloutesi meni liian tiukoille. Pystytkö suoriutumaan lainasummasta siinäkin tapauksessa, että sinulle tulee joinakin kuukausina ikäviä taloudellisia yllätyksiä, esimerkiksi auton tarvitessa yllättäen ylimääräisen remontin tai tärkeän kodinkoneen hajotessa yhtäkkiä? Huomioi myös, että lainalaskurin antama kuukausierä on tässä vaiheessa vain arvio – se auttaa sinua saamaan suuntaa lainasi kuukausierän suuruudesta, mutta lopullinen summa voi poiketa arviosta yllättävänkin paljon.

Kun olet valinnut sinulle ja harrastuksellesi sopivan lainasumman ja -ajan, on aika täyttää lainahakemuksessa kysytyt yleistiedot, hyväksyä lainan yleisehdot ja rastittaa kohta, jossa suostut tietojesi luovuttamiseen. Jos haluat vastaanottaa tekstiviestillä ja sähköpostilla Rahalaitokselta tietoa sekä tarjouksia koskien sen palveluita, rastita myös tämä kohta. Klikkaa vielä lopuksi hakemuksen vihreää Kilpailuta lainat -nappia ja jää odottamaan saamiasi lainatarjouksia. Voit tavoittaa jopa 25 eri pankkia täyttämällä vain yhden lainahakemuksen Rahalaitoksen sivulla – ja aikaa tähän menee vain muutama minuutti. Lainan hakeminen ja kilpailuttaminen Rahalaitoksen kautta onkin aivan erityisen vaivaton ja nopea prosessi. On varmasti myös huojentavaa tietää, ettet lainahakemuksen lähettäessäsi vielä sitoudu mihinkään, etkä myöskään maksa prosessin käynnistämisestä mitään.

Omaan hyvinvointiin kannattaa sijoittaa

Vaikka lainan ottaminen pelkkää harrastusta varten saattaakin aluksi tuntua oudolta ajatukselta, kannattaa kuitenkin punnita kaikkia niitä hyviä asioita, joita teatteriharrastus tuo elämääsi. Ehkäpä sen kautta saat tuikitärkeitä sosiaalisia kontakteja ja tilaisuuden toteuttaa luovuuttasi. Teatteriharrastus voikin olla elämässäsi tärkeä henkireikä, joka auttaa jaksamaan hektisen tai yksinäisen arjen keskellä. Omaan hyvinvointiin ja omaan itseen kannattaa sijoittaa siinäkin tapauksessa, että harrastaminen saattaa aiheuttaa pelkkiä kuluja, eikä lainkaan rahallisia tuloja. Harrastuksen kautta saadut henkiset tulot voivat kuitenkin olla huomattavasti rahallista korvausta arvokkaampia, sillä ne voivat auttaa harrastajaa jaksamaan ja pysymään henkisesti hyvässä kunnossa.

artwork-lite