ballerinas-1376250_1920.jpg

Rörfokus huolehtii teatterin wc-tiloista

Miellyttävillä wc-tiloilla on yllättävän suuri merkitys teatterin viihtyisyydelle! Likaiset ja luotaantyöntävät wc-tilat voivat jopa aiheuttaa sen, että asiakkaat alkavat kartella teatterin näytöksiä, mikä puolestaan voi johtaa siihen, että teatterin kannattavuus alkaa laskea. Onneksi wc-tilat on helppoa ja nopeaa laittaa uuteen uskoon, sillä moderneja wc-tilojen kalusteita ja tarvikkeita on helppo tilata Rörfokukselta!

Rörfokus tutuksi

Ellei Rörfokus ole sinulle vielä tuttu, kannattaa käyttää muutama minuutti siihen tutustumiseen! Yritys perustettiin 2009 ja nykyisin sillä on kymmeniä työntekijöitä. Suosittu ruotsalainen Rörfokus palvelee suomalaisia asiakkaitaan verkkokaupassaan. Yrityksen varsinaiset toimitilat sijaitsevat Gävlessä Ruotsissa, mutta nykyajan modernien verkkoratkaisujen ansiosta upeat wc-kalusteet ovat nopeiden yhteyksien päässä Suomesta. Rörfokuksen verkkokaupasta löytyy näppärästi muun muassa sisustus-, kylpyhuone-, hana-, puutarha-, keittiö-, kodinhoito-, putki-, vesi- ja viemärituotteita. Yrityksen verkkokaupasta löytyy noin 10 000 erilaista tuotetta, joten valinnanvaraa riittää! Verkkokaupan toimitukset ovat ilmaisia riippumatta siitä, kuinka suuren tilauksen teet. Maksuttomuuden lisäksi verkkokaupan toimitukset loistavat nopeudellaan. Maksaminen tapahtuu turvallisesti Klarnan kautta.

Tärppejä teatterin wc-tiloihin

Teatterin wc-tiloissa kannattaa kiinnittää huomiota tilojen toimivuuteen, mukavuuteen, visuaaliseen ilmeeseen ja helppoon siivottavuuteen. Esimerkiksi upeat peilit sopivat erittäin hyvin teatterin wc-tilojen seinille. Niiden edessä esimerkiksi ramppikuumeesta kärsivä näyttelijä voi harjoitella vielä kerran vuorosanojaan ennen H-hetkeä tai tarkistaa, onko meikki kunnossa. Myös yleisö voi helposti viimeistellä ehostustaan wc-tilojen peilin edessä. Teatteriin on kiva laittaa ykköset päälle, jolloin myös ehostuksen merkitys korostuu. Tällöin oma ulkoasu on kiva päästä tarkistamaan aina tarpeen tullen. Peilien lähellä olevasta valaistuksesta kannattaa myös huolehtia, jotta peilaaminen olisi mahdollisimman helppoa.

Rörfokukselta löytyy sekä upeita peilejä että tehokkaita peilivaloja, joihin kannattaa tutustua, kun teatterin wc-tiloja suunnitellaan tai kun ne menevät uusiksi remontin yhteydessä. Esimerkiksi pyöreä 90 cm x 90 cm x 35 cm senttimetrin QBad Falsterbo -peili valaistuksella on näyttävä valinta teatterin wc-tiloihin. Tähän peiliin sisältyy valo, joka on sijoitettu peilin taakse ja joka luo teatterin wc-tiloihin tunnelmallista LED-valaistusta. Valo on helppo sytyttää kosketuspainiketta taikka lampun omaa painiketta koskettamalla. Peili on myös varustettu anti-fog-ominaisuudella, jonka ansiosta peilin sumentumisen riski pienenee. Valaistuksen teho on 3000 Kelviniä, mutta valaistusta on myös mahdollista himmentää. Valo on lämpimän valkoinen. Teatterin taiteellisen luonteen voi aivan hyvin antaa näkyä myös teatterin wc-tiloissa, joten taiteelliset peilit ja näyttävät peilivalot ovat hyviä valintoja!

WC-paperitelineeksi kannattaa valita mahdollisimman tyylikäs ja helppokäyttöinen vaihtoehto. Teatterin väliajoilla wc-tiloihin saattaa muodostua jonoa, joten asiakkaat arvostavat mahdollisimman nopeita ja yksinkertaisia wc-käyntejä. Tällaisessa tilanteessa on tärkeää, että kaikki toimii ja että esimerkiksi wc-paperia on helppoa ja nopeaa vetää wc-paperitelineestä. Esimerkiksi Rörfokukselta löytyvä Demerx Ready -wc-paperiteline, josta löytyy tilaa kolmelle ylimääräiselle wc-paperirullalle, on tyylikäs ja näppärä vaihtoehto teatterin WC-tiloihin.

QBad-kylpyhuonekalusteet on yksi tärppi, johon suosittelemme tutustumaan! Kyseessä on laadukas ruotsalainen merkkituote, jossa edullinen hinta kulkee käsi kädessä korkean laadun kanssa. QBadin tyyli on moderni ja valikoimat ovat laajat! Jos haluat nähdä mitä QBad-tuotteita muut asiakkaat ovat ostaneet eniten, valitse sivuston lajittelufiltteristä Ostetuin ensin -lajitteluvaihtoehto.

artwork-lite