pexels-david-fagundes-1904733.jpg

Patjansuojukset suojelevat patjojasi jännittävien teatteriesitysten aikana

Teatteri ja kirjallisuus tarjoavat upeita elämyksiä. Joskus elämykset voivat olla jopa niin jännittäviä, että yöllä saattaa käydä pissavahinko – etenkin, jos katsojana on ollut lapsi. Patjansuojukset onneksi suojelevat patjojasi silloinkin, kun katselet esitystä kotikatsomossa telkkarin tai muun laitteen ääressä syöden ja juoden samalla eväitä ja juomaa on vaarassa läikkyä patjalle.

Mistä löydän laadukkaat patjansuojukset?

Löydät laadukkaat patjansuojukset BGA:lta. Patjansuojusten tilaaminen verkkokaupasta on erityisen nopeaa, sujuvaa ja stressitöntä. Kun tilaat patjansuojukset netistä kaupoissa tai kauppakeskuksissa kiertelyn sijaan, säästyy sinulta aikaa ja rahaa. Voit käyttää säästämäsi ajan ja rahat jännittävistä teatteriesityksistä nauttimiseen ja saada näin elämääsi pientä luksusta! Samalla pidennät patjojesi käyttöikää ja patjasi pysyy puhtaana sekä raikkaana myös jännittävien teatteriesitysten katsomisen aikana.

Voit etsiä kotiisi sopivia patjansuojuksia BGA:n näppärien filttereiden avulla. Voit suodattaa hakutuloksia esimerkiksi patjansuojuksen värin, materiaalin ja koon perusteella. Jos patjansuojusbudjettisi on melko pieni, kannattaa järjestää hakutulokset edullisin patjansuojus ensin sivuston näppärien suodattimien avulla. Edullisimmat patjansuojukset maksavat BGA:lla vain noin 13 euroa, joten saat patjasi suojattua jo pikkurahalla!

Jännittäviä teatteriesityksiä – muutama suositus

Kun patjat on suojattu laadukkailla patjansuojuksilla, voit antaa mielikuvituksellesi vallan ja nauttia täysin rinnoin jännittävistä teatteriesityksistä! Ajattelimme koota sinulle tämän artikkelin loppuun muutaman suosituksen! Vaikka nämä näytelmät onkin jo nähty Q-teatterin ja Tampereen Teatterin Frenckellin lavalla, voi niistä hakea vieläkin innoitusta ja inspiraatiota seuraavia upeita ja jännittäviä näytöksiä silmällä pitäen.

Ihanat ihmiset on Q-teatterin näytelmä, jota kuvataan hyytävän jännittäväksi. Näytelmän kirjoittamisesta ja ohjaamisesta vastaa Antti Hietala, joka toimii myös Q-teatterin taiteellisena johtajana ja tarinan dramatisoinnista vastaa Jani Volanen. Dramatisoinnin lisäksi Jani Volanen on saanut näytelmän toisen pääosan, miehen pääosan. Näytelmän toisessa pääosassa, vaimon roolihahmossa, nähdään Minna Haapkylä. Yläluokkaisen pariskunnan ulkoiset puitteet ovat kunnossa, mutta jossakin vaiheessa pariskunta huomaa olevansa tilanteessa, jossa he eivät enää oikein tahdo keksiä, mitä he enää haluaisivat. Jossakin vaiheessa elämä muuttuukin peliksi, josta ei puutu toistoja.

Tampereen Teatterin Frenckellin näyttämöllä esitetty Piina oli suorastaan hyytävä trilleri. Tässä näytelmässä päähenkilö, kirjailija Paul Sheldon, kokee valtavaa kipua ja onnistuu välittämään kivun katsojille saakka. Paul joutuu auto-onnettomuuteen ja Annie Wilkes -niminen sairaanhoitaja hoitaa häntä lumen saartamaksi joutumalla maatilalla. Pian Paul huomaa, ettei häntä hoitava Annie aio koskaan päästää potilastaan pois luotaan. Piina perustuu Stephen Kingin trilleriin, joten tästä näytelmästä ei puutu piinaa!

Stephen King on amerikkalainen kauhukirjailija, joka syntyi 21.9.1947 Portlandissa. Ellet pääse juuri nyt esimerkiksi koronarajoitusten vuoksi nauttimaan jännittävistä teatteriesityksistä, kannattaa tutustua Stephen Kingin tuotantoon kirjojen muodossa. Jännittävän Piinan lisäksi esimerkiksi Stephen Kingin läpimurtoromaani Hohto tarjoaa runsaasti jännitystä pimeneviin iltoihisi!

artwork-lite