bali-sunset-1562483.jpg

Luo tapetoimalla kotiisi kaukomaiden tunnelmaa teatterin tapaan

Teatterissa luodaan erilaisia tunnelmia, näyttämöitä ja tapahtumapaikkoja hyvin monenlaisen rekvisiitan avulla. Näin yleisö saadaan eläytymään tarinan tapahtumiin ja he voivat kuvitella sielunsa silmin olevansa hetken jossakin aivan muualla. Moni teatterin ystävä onkin kertonut juuri tämän olevan suuri tekijä teatterin viehätyksessä, sillä teatterin avulla on mahdollista päästä kokemaan jotain sellaista, jota ei ehkä oikeassa elämässä voisi koskaan kokea. Teatterin avulla voi esimerkiksi päästä matkustamaan kaukomaille, jonne matkaamiseen oma budjetti tai ehkä rohkeuskaan ei koskaan riittäisi. Oletko koskaan ajatellut, että myös omaan kotiin on mahdollista luoda tällaista teatterimaista tunnelmaa, joka saa mielen matkustamaan jonnekin kauas kaukomaille? Yksi helpoimmista tavoista luoda kotiin kaukomaiden tunnelmaa on tapetoida kodin seinä tai vähintään muutama tehosteseinä teeman mukaisesti.

Inspiroidu Kotitapetilla

Etsiessäsi inspiraatiota kaukomaiden tunnelmaan seinien tapetoimisen kautta kannattaa vierailla monipuolisella kotitapetti.fi-sivustolla. Löydät osoitteesta oikean tapettien asiantuntijan, jonka tuotteilla luot helposti kotiisi kaukomaiden tunnelmaa. Valitse haluamasi tapetti ja klikkaa se ostoskoriin. Näin olet jälleen yhden askeleen lähempänä haluamaasi tunnelmaa!

Valmiita tapettivaihtoehtoja kaukomaille kaipaavalle

Kaukokaipuu voi iskeä yllättävän usein, mutta velvollisuudet, kuten työ, pitävät kuitenkin tiukassa otteessaan, ja vain harva meistä voi matkustella niin paljon ja usein kuin oikeastaan haluaisi. Tällöin omaa kaukokaipuuta voi edes hieman lievittää luomalla kotiin kaukomaiden tunnelmaa. Kotitapetti.fi tarjoaa tähän tarkoitukseen sopivia tapetteja.

Kokeile vaikkapa verkkokaupan valmiita valokuvatapetteja. Niitä löytyy esimerkiksi kategorioista New York, Luonto ja maisema, Maat ja kohteet sekä Harmoniaa ja elämäntapa. Jos kaukokaipuusi suuntautuu niinkin kauas kuin avaruuteen, kannattaa tutustua avaruus-teemaisiin valokuvatapetteihin. New York -aiheisilla tapeteilla voit tapetoida seinääsi vaikkapa tämän ikonisen kaupungin ikonisimpia matkakohteita, jotka olet jo ehkä ehtinytkin nähdä, mutta jotka haluaisit nähdä pian uudelleen.

Luonto ja maisema -kategoriasta löydät upeita luontotapetteja, jotka tuovat kotiisi hetkessä näyttävää tunnelmaa ja vievät ajatuksesi kauniin luonnon keskelle. Valitse kotiisi vaikkapa upea rantalomatunnelma tai eksoottinen aavikkotunnelma. Tämän kategorian tuotteiden avulla voit matkata myös esimerkiksi tundralle, vesiputouksen äärelle tai upeille silloille.

Maat ja kohteet -kategoriassa voit valita mieleisesi matkakohteen Afrikasta, Aasiasta, Euroopasta, Pohjois-Amerikasta, Etelä-Amerikasta, Etelämantereelta tai jostakin suositusta kaupungista. Jos sinulla on mielessäsi matkakohde, jonne mielesi halajaa toistuvasti, kannattaa kokeilla, josko löytäisit tätä matkakohdetta kuvaavaa tapettia kotisi seinille.

Harmoniaa ja elämäntapa -kategoriasta löydät rauhallisia ja harmonisia vaihtoehtoja. Ehkäpä sinusta tuntuu, että sisäinen zenisi on kadoksissa ja haluaisit tuoda kotiisi aivan erityistä rauhallista tunnelmaa. Silloin tämä kategoria on juuri oikea valinta! Avaruudesta kiinnostuneen sisustajan kannattaa tutustua verkkokaupan Avaruus-osioon. Tästä kategoriasta voi löytää upeita tapetteja myös lastenhuoneeseen tai nuoren huoneeseen.

Tapetit omista kuvista kaukomaille kaipaavalle

Jos sinulla on jokin erityisen onnistunut valokuva vaikkapa matkakohteesta, joka oli erityisen mieluinen ja jonne haluaisit vielä uudelleenkin tai johon liittyy muuten aivan erityisiä muistoja, kannattaa harkita tämän kuvan tulostamista unelmiesi tapettiin. Myös tämä onnistuu näppärästi kotitapetti.fi:n kautta. Seuraa sivuston näppäriä ohjeita ja lataa valitsemasi kuva tilauslomakkeeseen. Muista ilmoittaa myös seinäsi mitat lisäten niiden leveyteen ja korkeuteen leikkausvaraksi 3 – 5 cm.

Kun tapetoit sinulle tärkeän lomakuvan seinällesi, on se aina kotonasi muistuttamassa sinua upeista kokemuksista, joita kyseisessä paikassa koit. Tämä voi auttaa sinua jaksamaan raskasta arkea töissä ja inspiroida keräämään rahaa jälleen uutta matkaa varten.

artwork-lite