audience-at-a-theatre-1431355.jpg

Viimeistele teatterityylisi Lancomen tuotteilla

Kauan odotettuun teatteriesitykseen on mukava valmistautua huolella, ja laadukkaat Lancomen tuotteet ovatkin tärkeä osa monen teatterifanin valmistautumisrutiineja. Löydät tästä artikkelista hyviä vinkkejä, jotka kannattaa huomioida oman teatterityylin valmistelussa, jotta näytöksestä tulisi mahdollisimman rento ja viihtyisä kokemus!

Miten näytökseen pukeudutaan?

Näytökseen ei ole välttämätöntä pukeutua erityisen juhlaviin vaatteisiin, vaikkakin moni tykkää niin tehdä. Hieman arjesta poikkeava pukeutuminen tekee nimittäin illasta tavallista juhlavamman, eikä etenkään naisilla ole Suomessa kovinkaan usein tilaisuuksia pynttäytyä viimeisen päälle, jolloin moni hyödyntää näytöksen tuomaa mahdollisuutta vetää ykköset päälle. Jos tarkoituksena on jatkaa iltaa seurueen kanssa tai pariskuntana näytöksen jälkeen vaikkapa illallisen muodossa, voi hieman tavallista juhlavampi vaatetus olla erityisen oivallinen valinta.

Toisaalta teatterinäytöksiin saa osallistua myös farkuissa, lenkkareissa ja T-paidassa – lukuun ottamatta ehkä kaikista näyttävimpiä ja kuuluisimpia ensi-iltoja hienoissa kansallisteattereissa ulkomailla. Viimeksi mainituissa tapauksissa kannattaa tutustua näytöksen pukukoodiin etukäteen. Suomessa jopa Kansallisteatteri suosii rentoa pukukoodia. Juuri nyt kohistaan erityisesti siitä, tuleeko koronarokotepassista pian vaadittu osa näytösten pukukoodia.

Entäpä tuoksut, ihonhoito ja meikit?

Näytöksissä ei suositella käytettäväksi kovin voimakkaita tuoksuja, sillä yleisön, ja jopa näyttelijöiden tai muun teatterin henkilökunnan, joukossa saattaa olla henkilöitä, jotka ovat hajusteyliherkkiä. Onkin kohteliasta huomioida myös muut ja suosia vain kevyitä tuoksuja mahdollisimman pienellä annostuksella. Toki omaa ihoa voi hemmotella jo hyvissä ajoin Lancomen laadukkailla ihonhoitotuotteilla, jotta iho olisi mahdollisimman hyvässä kunnossa tärkeänä iltana.

Moni teatterin ystävä luottaa myös Lancomen meikkeihin teatterityylinsä luomisessa. Kokeile esimerkiksi Lancomen Hypnose-nimistä ripsiväriä, jonka avulla luot katseestasi maskaran nimen mukaisesti suorastaan hypnoottisen. Silmien sanotaan olevan sielun peili, joten jos tavoitteenasi on teatteri-illan aikana herättää huomiota tai tehdä vaikutus johonkuhun tärkeään henkilöön, panosta silmämeikkiisi laadukkailla Lancomen tuotteilla! Huulille kannattaa kokeilla esimerkiksi sävähdyttävää Lancomen L’Absolu Rouge Cream -huulipunaa ja iholle Lancomen laadukkaita meikkivoiteita, joita on tarjolla monissa eri sävyissä.

Tuoksujen osalta kannattaakin pakata Lancome-hajuvesipullo mukaan näytökseen, jotta voit tarvittaessa lisätä suosikkituoksuasi vaivihkaa heti näytöksen jälkeen. Tämä on erityisen suositeltava vinkki, jos ilta jatkuu näytöksen jälkeen kahdestaan sellaisen henkilön kanssa, jonka tiedät pitävän tuoksuista ja johon haluat tehdä lähtemättömän vaikutuksen.

Naiselle Lancomen tuotteet tarjoavat monia vietteleviä ja houkuttelevia vaihtoehtoja ihonhoitotuotteista meikkeihin, hajuvesiin ja tuoksuihin. Tuoksuista kannattaa tutustua esimerkiksi Lancomen Miracle EdP -tuoksuun tai Lancomen La Vie Est Belle Soleil Cristal EdP -tuoksuun, joiden näyttävät pullot on kiva sujauttaa mukaan näytökseen. Miehille Lancomen tuotteiden joukosta löytyy lähes hypnoottinen Hypnose Homme EdT -tuoksu.

artwork-lite